3D lány mézeskalács díszítés

64.990 Ft

Unod már a hagyományos mézeskalács díszítési technikákat?

Tarts velem és ismerj meg néhány új, és kihívást jelentő módszert a művészi mézeskalácsokhoz!

Gyere és csatlakozz az online tanfolyamhoz, ahol megmutatom a 3D térbeli technika “titkait”. Segítségemmel elkészítheted ezt a fonott hajú lányt mézeskalácsra.
Mézesmanna segítségével egy igazán kreatív és lenyűgöző technikát tanulhatsz meg a mézeskalácsok egyedi elkészítéséhez.
A 3D technika neked való:
  • Ha szereted fejleszteni magad.
  • Ennek az “árát” hajlandó vagy megfizetni és mellette kitartóan gyakorolsz.
  • Nem félsz a munkától, mert bizony befektetett munka nélkül nincs siker.
  • Nem félsz a kudarctól sem. (Írni, vezetni, számolni sem 1-2 nap alatt tanultunk meg, ugye?)
  • Szeretnél kitűnni a tömegből.
Olyan inspiráló élmények várnak Rád, melyek során nemcsak a mézeskalács díszítés művészetében fejlődhetsz, de a finommotorikai készségeid, sőt a türelmed is pallérozhatod.
Tanulás Útközben:
A legfontosabb, hogy ne csak a fejlődés legyen a célod, hanem a mézeskalács díszítés alatti “utazás” élvezete is! Hiszen erről szól az egész kurzus, az önfeledt alkotásról!
Minden tartalom és anyag szerzői jogvédelem alatt áll és engedély nélkül nem osztható meg semmilyen platformon, semmilyen formában!
A vásárlásoddal elfogadod ezeket a feltételeket!
A kurzus a megvásárlástól számított 180 napig érhető el.
Kategória:

Leírás

3D lány mézeskalács díszítés – kurzusfelépítés

Ez a kurzus kifejezetten a 3D lány mézeskalács díszítés anyagát foglalja össze. A célja, hogy elsajátíthasd a technikát, miközben megalkotsz egy gyönyörű lányt és egy mókust. A tanfolyam során elsajátított tudás pedig a későbbiekben is hasznos lehet, ha magadtól szeretnék alkotni valamit 3D technikával!

A 3D lány mézeskalács díszítés kurzus felépítése:

  • Kedvcsináló a festéshez
  • Lány megfestése 9 leckén keresztül
  • Záró gondolatok

Ezért vegyél részt a kurzuson!

A 3D mézeskalács díszítés kurzusom nem csak egyszerűen a mézeskalács díszítést mutatja meg. Egy olyan technikát sajátíthatsz el, ami magasabb szintre emeli nemcsak a mézes díszítését, de a Te kreativitásod, önmegvalósításod is! A díszítés során megtanult technikáknak köszönhetően kreatív módon fejezheted ki magad. Mindeközben ráadásul fejlődik a finommotorikád, türelmet gyakorolsz, javul a kézügyességed és a tervezési készségeid. Ez egy olyan módja lehet a tudásod bővítésének, amit akár a karácsonyi ajándékozások vagy a születésnapi bulik során is kamatoztathatsz egy-egy saját készítésű mézeskaláccsal.

Ha már haladó szinten vagy

Amennyiben úgy érzed, a mézeskalács díszítés kezdőknek szóló kurzus neked nem adna sokat, mert már középhaladó vagy haladó szinten állsz, akkor se csüggedj, van még a tarsolyomban egy pár képzés, amit megnézhetsz!

Ha haladó szinten vagy, ajánlom figyelmedbe a Kreatív díszítő bajnok vagy a Kicsi díszítő bajnok csomagot. Ha pedig mesteri szinten szeretnéd űzni a mézeskalács díszítést és minden részletet el akarsz sajátítani, az Extra díszítő bajnok csomag a tökéletes választás!

Ha inspirációra vágysz

Amennyiben nem csak a tanfolyamot szeretnéd megvásárolni, de inspirációt is szereznél, töltődnél egy kis kreatív energiával! Mezesmanna néven megtalálsz a YouTube-on, de tudsz követni Tik-Tok-on is akár!

A mézeskalács rövid története

A mézeskalács története több évszázaddal ezelőttre nyúlik vissza és szorosan kapcsolódik az európai konyhához. A középkorban, az ősi Rómában és Görögországban már ismerték a mézet, mint édesítőszert, azonban a mézeskalács kifejezetten a középkori Németországból származik. A mézeskalácsot eredetileg monostori apácák készítették méz, fűszerek és liszt felhasználásával, majd a receptek terjedtek el az európai udvarokban. A 16. századtól kezdve vált az ünnepi időszak részévé és terjedt el, mint karácsonyi ajándék. Az először fűszerekkel, mézzel és liszttel készített egyszerű formák idővel változatosabbá váltak és kialakultak a különböző díszítési technikák, amiket én magam is használok és tanítok.

Érdekelhetnek még…

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása