RÓLAM

Mézesmanna

Czinkné Poór Judit vagyok, mézeskalács művész.

2015 óta oktatok mézeskalács díszítést az alapoktól a 3D csodákig.

Eredeti szakmám porcelánfestő, a nagy múltú Herenden tanultam.

Körülbelül 23 éve sütöttem először mézeskalácsot. Első gyermekemet vártam, és azt gondoltam, ez majd milyen remek szórakozás lesz így karácsony táján, amikor már nagyobb lesz…. Ismerős? 🙂 Ahogy teltek az évek, úgy szippantott be ez a világ egyre jobban. Egyre több mindent akartam készíteni, és már nem csak karácsonykor…..

A mézeskalácsdíszítés, szabadságot ad, teljesen kikapcsol, feltölt… igazi flow élmény tud lenni(+szuper, hogy nem korhoz kötött tevékenység).😉

Az oktatás nagyon sokat jelent, nem tudom igazán szavakba foglalni… Érzem, hogy a helyemen vagyok, és csodás érzés, hogy olyan sokan megtisztelnek a bizalmukkal.

Kedves szavak

2016 nyarán volt szerencsém részt venni Judit tanfolyamán, ahol megtanultam az alapokat, azóta vissza se nézek, csak előre. A legcsodálatosabb és legtürelmesebb oktató akivel valaha találkoztam. Számomra a legtehetségesebb művész mézeskalács díszítés kategóriában aki részletesen elmagyarázva adja tovább értékes tudását. Neki köszönhetem hogy többszörös díjnyertes vagyok különböző nemzetközi versenyeken. Judit tanfolyamán  nem csak a tudással gazdagodtam hanem egy kedves barátsággal is. Már tervezem hogy visszamegyek egy újabb tanfolyamra. Köszönöm Mézesmanna!

Konnat Maria

Annyira egyértelműen magyarázol, hogy még szerintem a gyerekek is megértenék mit-hogy kell csinálni 😄

Wozniak Eszter

Eddig is készítettem egyszerűbb méziket, de mikor már kicsit különlegesebbet szerettem volna, sosem sikerült igazán az elképzeléseim szerint. Judit segítségével most úgy érzem nagyon sokat fejlődtem.

Kerdi Fanni

Drága Judit! Minden tanácsod aranyat ér! Köszönöm szépen! Azt hiszem, a fejem elárulja a fáradtság mértékét a heti meló után. A mézeskalács díszítése viszont teljesen kikapcsol, pihentet.

Rózsa-Knyihár Nóra

Végre eljött az én időm is, és tudtam gyakorolni a minikurzuson tanultakat. Hát Kedves Judit, már rengeteg köszönömöt kaptál, de én sem tudok mást mondani. Hálás vagyok a sok segítségért, önzetlen munkádért. Köszönöm!

Deák Csabáné

Engem keresel, ha..

Kreatív mézeskalács

Bizonyára nagyon szeretsz sütni, új dolgokat tanulni.​

 

Ha szeretnél tőlem ingyenes tartalmakat/tippeket, iratkozz fel a hírlevelemre. Ezzel tagja lehetsz a zárt csoportomnak is, ahol sok szuper videó vár, valamint biztosan nem maradsz le az újdonságokról/tanfolyamokról.

Misszióm, hogy megismertessem az alkotni vágyó emberekkel ezt az édes világot, ami komoly függőséget tud okozni, ha megízleled.

2013 - 2024 © Mézesmanna | All rights reserved.
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása