Valentin napi díszítő sablon csomag (6+1 ív)

8.290 Ft

A Titkos szerelem díszítő sablon egy kiváló mankó és segédlet neked a díszítés során. Könnyedén feldobhatod vele a Valentin napi mézeskalácsodat is, de akár sütemények, desszertek, muffinok díszítésére is remekül alkalmasak a tojáshab formák.

A csomag tartalma

  • 6+1 íven összesen 30-féle minta variáció Valentin napi témában
  • Videós segédlet a legjobb alaphab kikeveréséhez
  • Tojáshab recept a tökéletes állag eléréséhez
Ez a sablon csomag olyan, mint egy térbeli “matrica”, ami megkönnyíti a dolgod, akkor is, ha nem tudsz rajzolni. Használata egyszerű és gyors. Jóval előbb elkészítheted, mielőtt szükséged lenne rájuk, mert hónapokig eltartható egy jól zárható dobozban.
A letölthető sablont kinyomtathatod A5 vagy A4 méretben, de akár nagyíthatod is, így különböző méretű sütikhez használhatod őket.
A transzferlapok használatához:
  • Nyomtasd ki a sablonokat, tedd be egy vékonyabb irattartó zacskóba (ami nem merev).
  • A minták kitöltéséhez használj kicsit sűrűbb állagú terülőmázat, és “rajzold” meg tojáshabbal a mintákat.
  • Hagy száradni egy éjszakára (8-12 órát minimum).
  • Amikor a transzferek megszáradtak, óvatosan húzd le őket irattartóról. Az elkészült transzferek légmentesen lezárt dobozban több hónapig tárolhatók, és felhasználhatók.

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Valentin napi díszítő sablon csomag

A Valentin napi díszítő sablon csomag egy kiváló mankó és segédlet neked a díszítés során. Lehetővé teszi, hogy izgalmas, új alkotások kerülhessenek ki a kezeid közül. Könnyedén feldobhatod vele a Valentin napi mézeskalácsodat is, de akár sütemények, desszertek, muffinok díszítésére is remekül alkalmasak a tojáshab formák. Készítsd el a Valentin napi díszítő sablon csomag mintáit és okozz örömet kedvesednek!

Ez a sablon csomag olyan, mint egy térbeli “matrica”, ami megkönnyíti a dolgod, akkor is, ha nem tudsz rajzolni. Használata egyszerű és gyors. Jóval előbb elkészítheted, mielőtt szükséged lenne rájuk, mert hónapokig eltartható egy jól zárható dobozban

A letölthető sablont kinyomtathatod A5 vagy A4 méretben, de akár nagyíthatod is, így különböző méretű sütikhez használhatod őket.

A Valentin napi díszítő sablon csomag használatához:

  • Nyomtasd ki a sablonokat, tedd be egy vékonyabb irattartó zacskóba (ami nem merev).
  • A minták kitöltéséhez használj kicsit sűrűbb állagú terülőmázat, és “rajzold” meg tojáshabbal a mintákat.
  • Hagy száradni egy éjszakára (8-12 órát minimum).
  • Amikor a transzferek megszáradtak, óvatosan húzd le őket irattartóról. Az elkészült transzferek légmentesen lezárt dobozban több hónapig tárolhatók, és felhasználhatók.

A Valentin napi díszítő sablon csomag tartalma:

6+1 ajándék íven összesen 30-féle minta Valentin napi tematikában. Jár még mellé továbbá a transzfer íróka elkészítéséhez szükséges recept, valamint a tökéletes alaphab kikeveréséhez egy videós útmutató.

Készítsd el a Valentin napi mézeskalácsot is!

Ha nem csak a sablon által nyújtott lehetőségeket használnád ki, hanem egy igazán különleges mézeskalács csomagot is készítenél a Valentinodnak, most van egy remek hírem! A Valentin napi időszakban megvásárolhatod a különböző Bálint napi tematikában elkészített kurzusok bármelyikét!

Ha kezdő vagy és részt vennél egy díszítő kurzuson

A mézeskalács díszítés kezdőknek szóló kurzusom nem csak egyszerűen a mézeskalács díszítést mutatja meg. Egy olyan eszköz lesz a kezedben, ami hosszú távon is építeni tud téged. A díszítés során megtanult technikáknak köszönhetően kreatív módon fejezheted ki magad. Ráadásul mindeközben fejlődik a finommotorikád, türelmet gyakorolsz, javul a kézügyességed és a tervezési készségeid. Ez egy olyan módja lehet a tudásod bővítésének, amit akár a karácsonyi ajándékozások vagy a születésnapi bulik során is kamatoztathatsz egy-egy saját készítésű mézeskaláccsal.

Állandó kedvezményeim

A kurzus leírásánál is láthatod, hogy szeretek Neked kedveskedni ajándék sablonokkal, mintákkal, esetleg extra mini videókkal. Nincs ez máshogy az állandó kedvezmények kapcsán sem. Mondom, mi vár rád!

Egy kis inspiráció

Amennyiben nem csak a tanfolyamot szeretnéd megvásárolni, de ötleteket is szereznél gyűjteni vagy töltődnél egy kis kreatív energiával, Mezesmanna néven megtalálsz a YouTube-on, de tudsz követni Tik-Tok-on is akár!

A mézeskalács rövid története

A mézeskalács története több évszázaddal ezelőttre nyúlik vissza és szorosan kapcsolódik az európai konyhához. A középkorban, az ősi Rómában és Görögországban már ismerték a mézet, mint édesítőszert, azonban a mézeskalács kifejezetten a középkori Németországból származik. A mézeskalácsot eredetileg monostori apácák készítették méz, fűszerek és liszt felhasználásával, majd a receptek terjedtek el az európai udvarokban. A 16. századtól kezdve vált az ünnepi időszak részévé és terjedt el, mint karácsonyi ajándék. Az először fűszerekkel, mézzel és liszttel készített egyszerű formák idővel változatosabbá váltak. Később pedig kialakultak a különböző díszítési technikák, amiket én magam is használok és tanítok.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása