Cukorvirág

Mindig is érdekelt a cukorvirág készítés, de eddig még nem mertél belevágni vagy rossz tapasztalatod volt vele?

Itt az idő, hogy újra elővedd a témát! Összegyűjtöttünk neked minden olyan kurzust, tanfolyamot, ami a cukorvirág készítés témában fellelhető a Mézesmanna weboldalon.

Vannak kisebb, nagyobb, rövidebb és hosszabb lélegzetvételű kurzusok is, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbbet. 🙂

Nem tudod még, hogy egyáltalán érdekel-e a téma? Ne csüggedj! Időről-időre vannak minikurzusaink is, aminek keretei között elsajátíthatod az alapokat és rájöhetsz, hogy neked való elfoglaltság-e a cukorvirág készítés!

Addig is, itt hagynánk neked Ildikó gondolatait, aki már elvégezte nálunk az egyik díszítő kurzust:

“Én nagyon örülök annak, hogy az elsők között tudtam beiratkozni a cukorvirág kurzusra. Nekem teljesen megújult általa a mézeskalács díszítés. Nagyon szeretem használni őket, a legegyszerűbb díszitést is kiemeli egy- egy virágocska. Nem csak a virágokat tudtam elsajátitani Judit kurzusán, hanem a tökéletes íróka készítését is a virágmassza mellett, a mini kurzusokon Judit személyében egy nagyon türelmes, készséges tanárt nyertem. Én nagyon hálás vagyok ezekért az online kurzusokért, mert Judit nagyon világosan, érthetően részletekbe menően tanít, és olyan érzésem, van, mintha ott lenne velem, egyáltalán nem zavaró, hogy csak monitoron nézem.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szeretettel: Ildikó”
Nézd végig a kurzusokat, válogass kedvedre! Érdemes lehet a termékek közt is böngészni egy kicsit, mert érdekes és különleges sablonokat, transzfereket találhatsz, amik megkönnyíthetik a munkád sütés során!

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása