Cukorvirág

Mindig is érdekelt a cukorvirág készítés, de eddig még nem mertél belevágni vagy rossz tapasztalatod volt vele?

Itt az idő, hogy újra elővedd a témát! Összegyűjtöttünk neked minden olyan kurzust, tanfolyamot, ami a cukorvirág készítés témában fellelhető a Mézesmanna weboldalon.

Vannak kisebb, nagyobb, rövidebb és hosszabb lélegzetvételű kurzusok is, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbbet. 🙂

Nem tudod még, hogy egyáltalán érdekel-e a téma? Ne csüggedj! Időről-időre vannak minikurzusaink is, aminek keretei között elsajátíthatod az alapokat és rájöhetsz, hogy neked való elfoglaltság-e a cukorvirág készítés!

Addig is, itt hagynánk neked Ildikó gondolatait, aki már elvégezte nálunk az egyik díszítő kurzust:

“Én nagyon örülök annak, hogy az elsők között tudtam beiratkozni a cukorvirág kurzusra. Nekem teljesen megújult általa a mézeskalács díszítés. Nagyon szeretem használni őket, a legegyszerűbb díszitést is kiemeli egy- egy virágocska. Nem csak a virágokat tudtam elsajátitani Judit kurzusán, hanem a tökéletes íróka készítését is a virágmassza mellett, a mini kurzusokon Judit személyében egy nagyon türelmes, készséges tanárt nyertem. Én nagyon hálás vagyok ezekért az online kurzusokért, mert Judit nagyon világosan, érthetően részletekbe menően tanít, és olyan érzésem, van, mintha ott lenne velem, egyáltalán nem zavaró, hogy csak monitoron nézem.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szeretettel: Ildikó”
Nézd végig a kurzusokat, válogass kedvedre! Érdemes lehet a termékek közt is böngészni egy kicsit, mert érdekes és különleges sablonokat, transzfereket találhatsz, amik megkönnyíthetik a munkád sütés során!

Kedves Szavak

Gyakran ismételt kérdések

Ehetőek a mézeskalácsok?  

A mézeskalácsaim ajándéktárgyként készülnek. Glutént, tojást, cukrot, mézet, fűszereket tartalmaz, ami arra érzékenyeknél allergiás reakciót válthat ki. Ugyanazt a receptet használom saját célra, mint ami a megrendelésre készül. Ha szeretnéd  megenni, és nincs semmilyen intoleranciád, edd meg nyugodtan.

Hogy tudok rendelni?

Jelenleg nem vállalok megrendeléseket.

Hogyan kell tárolni, mennyi ideig áll el a mézeskalács?

Fénytől védett (ne süssön rá a nap) ,száraz helyen sok évig megőrzi szépségét egy mézeskalács. A pára ellensége a mézeskalácsnak

Hogy lehet jelentkezni oktatásra?

Az aktuálisan megvásárolható tanfolyamok hírlevélben mennek ki, illetve a social média oldalaimon is ki szoktam írni. Iratkozz fel, nehogy lemaradj! 

Milyen típusú tanfolyamok lesznek még?

Tervben van : 

  • 3d technika,
  • Alap tanfolyam teljesen kezdőknek, amiben az összes alap technikát részletesen végig vesszük.
  • Portré festés
  • és van még sok lehetőség, csak legyen időm megvalósítani. :)

Hol tudok hozzáférni a leckékhez?

A leckéket bármikor elkezdheted. A felhasználói fiókod automatikusan elkészül, és a tanfolyam díjának beérkezését követően azonnal hozzáférsz a leckékhez.

Meddig van hozzáférésem a tananyagokhoz?

Ahol nincs külön jelölve, korlátlan ideig visszanézhető; örök hozzáférésed van.

Hogyan tudok fizetni?

bankkártyás fizetés a Stripe rendszerén keresztül történik. Lehetőséged van banki utalással is fizetni a tanfolyamok díját. Ez esetben emailben kapod meg az utaláshoz szükséges adatokat.

Számlát kapok a vásárlásról?

Természetesen. Vállalkozásom Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik. A jelenlegi törvények szerint csak magánszemély nevére állíthatok ki számlát, céges számla kiállítására nincs mód. Ezt vásárlásnál mindenképp vedd figyelembe!

Milyen előképzettség szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez?

Semmilyen előképzettségre nincs szükség. Mindenki el tudja készíteni a videókban látottakat a saját szintjén. Mivel mindannyian más-más készségekkel rendelkezünk, ezért nem lesz két egyforma munka, de sok gyakorlással egyre jobb és jobb lesz mindenki.

Írni sem egy nap alatt tanultunk meg!  ;)

Milyen eszközök szükségesek a tanfolyamok elvégzéséhez?

Az aktuális tanfolyamnál részletesen bemutatom mire van szükség...de általánosságban: 

Egyszer használatos habzsák, gél ételfestékek, fogpiszkáló, gumigyűrű, tálkák, kanalak, kézi vagy asztali robotgép.

Bizonyára nagyon szeretsz sütni, új dolgokat tanulni.

Ha szeretnél tőlem ingyenes tartalmakat/tippeket, iratkozz fel a hírlevelemre. Ezzel tagja lehetsz a zárt csoportomnak is, ahol sok szuper videó vár, valamint biztosan nem maradsz le az újdonságokról/tanfolyamokról.