Északi sark sablon

1.595 Ft

Az Északi sark díszítő sablon csomag lehetővé teszi, hogy könnyebben, hatékonyabban hozhass létre szebbnél szebb mézeskalácsokat!

Ez egy tökéletes mankó, ami végigvezet az aranyos dekoráció elkészítése mentén.

A csomag tartalma

  • 1 db íven összesen 4-féle minta variáció karácsonyi témában
Ez a sablon csomag olyan, mint egy térbeli “matrica”, ami megkönnyíti a dolgod, akkor is, ha nem tudsz rajzolni. Használata egyszerű és gyors. Jóval előbb elkészítheted, mielőtt szükséged lenne rájuk, mert hónapokig eltartható egy jól zárható dobozban.
A letölthető sablont kinyomtathatod A5 vagy A4 méretben, de akár nagyíthatod is, így különböző méretű sütikhez használhatod őket.
A transzferlapok használatához:
  • Nyomtasd ki a sablonokat, tedd be egy vékonyabb irattartó zacskóba (ami nem merev).
  • A minták kitöltéséhez használj kicsit sűrűbb állagú terülőmázat, és “rajzold” meg tojáshabbal a mintákat.
  • Hagy száradni egy éjszakára (8-12 órát minimum).
  • Amikor a transzferek megszáradtak, óvatosan húzd le őket irattartóról. Az elkészült transzferek légmentesen lezárt dobozban több hónapig tárolhatók, és felhasználhatók.

Elfogyott

Kategória: Címke:

Leírás

Északi sark díszítő sablon csomag

Az Északi sark díszítő sablon csomag egy mankót és segédletet neked a díszítés során. Lehetővé teszi, hogy izgalmas, új alkotások kerülhessenek ki a kezeid közül.

A díszítő sablon csomag tartalma

1 db íven összesen 4-féle minta őszi tematikában.

Ha kezdő vagy és részt vennél egy díszítő kurzuson

A mézeskalács díszítés kezdőknek szóló kurzusom nem csak egyszerűen a mézeskalács díszítést mutatja meg. Egy olyan eszköz lesz a kezedben, ami hosszú távon is építeni tud téged. A díszítés során megtanult technikáknak köszönhetően kreatív módon fejezheted ki magad. Ráadásul mindeközben fejlődik a finommotorikád, türelmet gyakorolsz, javul a kézügyességed és a tervezési készségeid. Ez egy olyan módja lehet a tudásod bővítésének, amit akár a karácsonyi ajándékozások vagy a születésnapi bulik során is kamatoztathatsz egy-egy saját készítésű mézeskaláccsal.

Ha már haladó szinten vagy

Amennyiben úgy érzed, a mézeskalács díszítés kezdőknek szóló kurzus neked nem adna sokat, van egy jó hírem! Amennyiben már középhaladó vagy haladó szinten állsz, akkor se csüggedj, van még a tarsolyomban egy pár képzés, amit megnézhetsz!

Ha haladó szinten vagy, ajánlom figyelmedbe a Kreatív díszítő bajnok vagy a Kicsi díszítő bajnok csomagot. Ha pedig mesteri szinten szeretnéd űzni a mézeskalács díszítést és minden részletet el akarsz sajátítani, az Extra díszítő bajnok csomag a tökéletes választás!

Ha inspirációra vágysz

Amennyiben nem csak a tanfolyamot szeretnéd megvásárolni, de inspirációt is szereznél, töltődnél egy kis kreatív energiával, Mezesmanna néven megtalálsz a YouTube-on, de tudsz követni Tik-Tok-on is akár!

A mézeskalács rövid története

A mézeskalács története több évszázaddal ezelőttre nyúlik vissza és szorosan kapcsolódik az európai konyhához. A középkorban, az ősi Rómában és Görögországban már ismerték a mézet, mint édesítőszert, azonban a mézeskalács kifejezetten a középkori Németországból származik. A mézeskalácsot eredetileg monostori apácák készítették méz, fűszerek és liszt felhasználásával, majd a receptek terjedtek el az európai udvarokban. A 16. századtól kezdve vált az ünnepi időszak részévé és terjedt el, mint karácsonyi ajándék. Az először fűszerekkel, mézzel és liszttel készített egyszerű formák idővel változatosabbá váltak. Később pedig kialakultak a különböző díszítési technikák, amiket én magam is használok és tanítok.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása