Őszi díszítő sablon csomag (2 db)

2.990 Ft

Az őszi díszítő sablon csomag lehetővé teszi, hogy könnyebben, hatékonyabban hozhass létre szebbnél szebb mézeskalácsokat!

A csomag tartalma: 2 íven összesen 9-féle minta variáció őszi témában

Ez a sablon csomag olyan, mint egy térbeli “matrica”, ami megkönnyíti a dolgod, akkor is, ha nem tudsz rajzolni. Használata egyszerű és gyors. Jóval előbb elkészítheted, mielőtt szükséged lenne rájuk, mert hónapokig eltartható egy jól zárható dobozban.
A letölthető sablont kinyomtathatod A5 vagy A4 méretben, de akár nagyíthatod is, így különböző méretű sütikhez használhatod őket.
A transzferlapok használatához:
  • Nyomtasd ki a sablonokat, tedd be egy vékonyabb irattartó zacskóba (ami nem merev).
  • A minták kitöltéséhez használj kicsit sűrűbb állagú terülőmázat, és “rajzold” meg tojáshabbal a mintákat.
  • Hagy száradni egy éjszakára (8-12 órát minimum).
  • Amikor a transzferek megszáradtak, óvatosan húzd le őket irattartóról. Az elkészült transzferek légmentesen lezárt dobozban több hónapig tárolhatók, és felhasználhatók.

Elfogyott

Kategória: Címke:

Leírás

Őszi díszítő sablon csomag

Az őszi díszítő sablon csomag egy mankót és segédletet neked a díszítés során. Lehetővé teszi, hogy izgalmas, új alkotások kerülhessenek ki a kezeid közül.

A díszítő sablon csomag tartalma

2 íven összesen 9-féle minta őszi tematikában.

Ha kezdő vagy és részt vennél egy díszítő kurzuson

A mézeskalács díszítés kezdőknek szóló kurzusom nem csak egyszerűen a mézeskalács díszítést mutatja meg. Egy olyan eszköz lesz a kezedben, ami hosszú távon is építeni tud téged. A díszítés során megtanult technikáknak köszönhetően kreatív módon fejezheted ki magad. Ráadásul mindeközben fejlődik a finommotorikád, türelmet gyakorolsz, javul a kézügyességed és a tervezési készségeid. Ez egy olyan módja lehet a tudásod bővítésének, amit akár a karácsonyi ajándékozások vagy a születésnapi bulik során is kamatoztathatsz egy-egy saját készítésű mézeskaláccsal.

Ha már haladó szinten vagy

Amennyiben úgy érzed, a mézeskalács díszítés kezdőknek szóló kurzus neked nem adna sokat, van egy jó hírem! Amennyiben már középhaladó vagy haladó szinten állsz, akkor se csüggedj, van még a tarsolyomban egy pár képzés, amit megnézhetsz!

Ha haladó szinten vagy, ajánlom figyelmedbe a Kreatív díszítő bajnok vagy a Kicsi díszítő bajnok csomagot. Ha pedig mesteri szinten szeretnéd űzni a mézeskalács díszítést és minden részletet el akarsz sajátítani, az Extra díszítő bajnok csomag a tökéletes választás!

Ha inspirációra vágysz

Amennyiben nem csak a tanfolyamot szeretnéd megvásárolni, de inspirációt is szereznél, töltődnél egy kis kreatív energiával, Mezesmanna néven megtalálsz a YouTube-on, de tudsz követni Tik-Tok-on is akár!

A mézeskalács rövid története

A mézeskalács története több évszázaddal ezelőttre nyúlik vissza és szorosan kapcsolódik az európai konyhához. A középkorban, az ősi Rómában és Görögországban már ismerték a mézet, mint édesítőszert, azonban a mézeskalács kifejezetten a középkori Németországból származik. A mézeskalácsot eredetileg monostori apácák készítették méz, fűszerek és liszt felhasználásával, majd a receptek terjedtek el az európai udvarokban. A 16. századtól kezdve vált az ünnepi időszak részévé és terjedt el, mint karácsonyi ajándék. Az először fűszerekkel, mézzel és liszttel készített egyszerű formák idővel változatosabbá váltak. Később pedig kialakultak a különböző díszítési technikák, amiket én magam is használok és tanítok.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása