Őrült szerelem díszítő sablon csomag (2 ív)

Az Őrült szerelem díszítő sablon egy kiváló mankó és segédlet neked a díszítés során. Könnyedén feldobhatod vele a Valentin napi mézeskalácsodat is, de akár sütemények, desszertek, muffinok díszítésére is remekül alkalmasak a tojáshab formák.

A csomag tartalma

  • 2 íven összesen 9-féle minta variáció Valentin napi témában
  • Tojáshab recept a tökéletes állag eléréséhez
Ez a sablon csomag olyan, mint egy térbeli “matrica”, ami megkönnyíti a dolgod, akkor is, ha nem tudsz rajzolni. Használata egyszerű és gyors. Jóval előbb elkészítheted, mielőtt szükséged lenne rájuk, mert hónapokig eltartható egy jól zárható dobozban.
A letölthető sablont kinyomtathatod A5 vagy A4 méretben, de akár nagyíthatod is, így különböző méretű sütikhez használhatod őket.
A transzferlapok használatához:
  • Nyomtasd ki a sablonokat, tedd be egy vékonyabb irattartó zacskóba (ami nem merev).
  • A minták kitöltéséhez használj kicsit sűrűbb állagú terülőmázat, és “rajzold” meg tojáshabbal a mintákat.
  • Hagy száradni egy éjszakára (8-12 órát minimum).
  • Amikor a transzferek megszáradtak, óvatosan húzd le őket irattartóról. Az elkészült transzferek légmentesen lezárt dobozban több hónapig tárolhatók, és felhasználhatók.

2.990 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Ehetőek a mézeskalácsok?  

A mézeskalácsaim ajándéktárgyként készülnek. Glutént, tojást, cukrot, mézet, fűszereket tartalmaz, ami arra érzékenyeknél allergiás reakciót válthat ki. Ugyanazt a receptet használom saját célra, mint ami a megrendelésre készül. Ha szeretnéd  megenni, és nincs semmilyen intoleranciád, edd meg nyugodtan.

Hogy tudok rendelni?

Jelenleg nem vállalok megrendeléseket.

Hogyan kell tárolni, mennyi ideig áll el a mézeskalács?

Fénytől védett (ne süssön rá a nap) ,száraz helyen sok évig megőrzi szépségét egy mézeskalács. A pára ellensége a mézeskalácsnak

Hogy lehet jelentkezni oktatásra?

Az aktuálisan megvásárolható tanfolyamok hírlevélben mennek ki, illetve a social média oldalaimon is ki szoktam írni. Iratkozz fel, nehogy lemaradj! 

Milyen típusú tanfolyamok lesznek még?

Tervben van : 

  • 3d technika,
  • Alap tanfolyam teljesen kezdőknek, amiben az összes alap technikát részletesen végig vesszük.
  • Portré festés
  • és van még sok lehetőség, csak legyen időm megvalósítani. :)

Hol tudok hozzáférni a leckékhez?

A leckéket bármikor elkezdheted. A felhasználói fiókod automatikusan elkészül, és a tanfolyam díjának beérkezését követően azonnal hozzáférsz a leckékhez.

Meddig van hozzáférésem a tananyagokhoz?

Ahol nincs külön jelölve, korlátlan ideig visszanézhető; örök hozzáférésed van.

Hogyan tudok fizetni?

bankkártyás fizetés a Stripe rendszerén keresztül történik. Lehetőséged van banki utalással is fizetni a tanfolyamok díját. Ez esetben emailben kapod meg az utaláshoz szükséges adatokat.

Számlát kapok a vásárlásról?

Természetesen. Vállalkozásom Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik. A jelenlegi törvények szerint csak magánszemély nevére állíthatok ki számlát, céges számla kiállítására nincs mód. Ezt vásárlásnál mindenképp vedd figyelembe!

Milyen előképzettség szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez?

Semmilyen előképzettségre nincs szükség. Mindenki el tudja készíteni a videókban látottakat a saját szintjén. Mivel mindannyian más-más készségekkel rendelkezünk, ezért nem lesz két egyforma munka, de sok gyakorlással egyre jobb és jobb lesz mindenki.

Írni sem egy nap alatt tanultunk meg!  ;)

Milyen eszközök szükségesek a tanfolyamok elvégzéséhez?

Az aktuális tanfolyamnál részletesen bemutatom mire van szükség...de általánosságban: 

Egyszer használatos habzsák, gél ételfestékek, fogpiszkáló, gumigyűrű, tálkák, kanalak, kézi vagy asztali robotgép.

Bizonyára nagyon szeretsz sütni, új dolgokat tanulni.

Ha szeretnél tőlem ingyenes tartalmakat/tippeket, iratkozz fel a hírlevelemre. Ezzel tagja lehetsz a zárt csoportomnak is, ahol sok szuper videó vár, valamint biztosan nem maradsz le az újdonságokról/tanfolyamokról.