Szerelmes macik mézeskalács Valentin napra

26.990 Ft

A Szerelmes macik mézeskalács kurzust kifejezetten Neked készítettem, ha te is szeretnéd valami egyedi és különleges ajándékkal meglepni szerelmed Valentin nap alkalmából!

Mit tartalmaz a kurzus:

 • Megismerheted a szükséges eszközöket és anyagokat
 • 3 mézeskalácsot is díszíthetsz a kurzus elsajátítása közben
 • Egy csodálatos díszdobozt is elkészíthetsz
 • Ajándék, 4 mintás Valentin napi sablon
Kategória: Címke:

Leírás

Szerelmes macik mézeskalács – kurzusfelépítés

Ez az online tanfolyam kifejezetten a Szerelmes macik mézeskalács díszítését foglalja össze. A célja, hogy a kurzus végére elkészíts 3 db, Bálint napi tematikájú mézeskalácsot, valamint a hozzá tartozó díszdobozt. Ezzel pedig létrehozva a tökéletes ajándékot a kedvesednek.

Ez egy speciális kurzus, mely megvásárlása csak és kizárólag a szerelmesek napját megelőző időszakban lehetséges. Éppen ezért, ha már te is gondolkodtál a megvásárlásán, most itt a remek alkalom!

A Szerelmes macik mézeskalács díszítő kurzus felépítése:

 • Kedvcsináló a festéshez
 • Alapok elsajátítása: eszközök, anyagok
 • A tökéletes tojáshab kikeverése
 • A mézeskalácsok elkészítése
 • Díszdoboz kiszabása, összeillesztése
 • Ajándék tőlem Neked
 • Záró gondolatok

Ezért vegyél részt a Szerelmes macik mézeskalács kurzuson!

A Szerelmes macik mézeskalács készítő kurzusom nem csak egyszerűen a mézeskalács díszítést mutatja meg, hanem egy olyan eszköz lesz a kezedben, ami hosszú távon is építeni tud téged. Hiszen kreatív módon fejezheted ki magad, ráadásul mindeközben fejlődik a finommotorikád, türelmet gyakorolsz, javul a kézügyességed és a tervezési készségeid. Ez egy olyan módja lehet a tudásod bővítésének, aminek köszönhetően a Valentin napi ajándékozás során is számtalan bókot zsebelhetsz be.

Mivel szeretlek én is meglepni téged, így most a Valentin napi mézeskalács kurzus anyagai mellé adok neked egy ajándék sablont is, amin 4-féle minta található. Ezekkel színesítheted akár a szerelmed ajándékát, de tökéletes dekorációs eleme lehet süteményeknek, muffinoknak egyaránt. A siker garantált lesz!

Ha esetleg másik Bálint napi mézeskalács érdekelne

Amennyiben úgy érzed, ahogy nem áll olyan közel hozzád a díszdobozban elkészített szerelmes maci, ne csüggedj, további hasonló kurzusokkal várlak még téged!

Ha pedig érdekel a többi Valentin napi mézeskalács is, ezen a linken megtalálod őket!

Állandó kedvezményeim

A kurzus leírásánál is láthatod, hogy szeretek Neked kedveskedni ajándék sablonokkal, mintákkal, esetleg extra mini videókkal. Nincs ez máshogy az állandó kedvezmények kapcsán sem. Mondom, mi vár rád!

Ha inspirációra vágysz

Amennyiben nem csak a tanfolyamot szeretnéd megvásárolni, de inspirációt is szereznél, töltődnél egy kis kreatív energiával, Mezesmanna néven megtalálsz a YouTube-on, de tudsz követni Tik-Tok-on is akár!

Ha pedig egy kis történelem érdekelne

A mézeskalács története több évszázaddal ezelőttre nyúlik vissza és szorosan kapcsolódik az európai konyhához. A középkorban, az ősi Rómában és Görögországban már ismerték a mézet, mint édesítőszert, azonban a mézeskalács kifejezetten a középkori Németországból származik. A mézeskalácsot eredetileg monostori apácák készítették méz, fűszerek és liszt felhasználásával, majd a receptek terjedtek el az európai udvarokban. A 16. századtól kezdve vált az ünnepi időszak részévé és terjedt el, mint karácsonyi ajándék. Az először fűszerekkel, mézzel és liszttel készített egyszerű formák idővel változatosabbá váltak és kialakultak a különböző díszítési technikák, amiket én magam is használok és tanítok.

Érdekelhetnek még…

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása