Cukorvirág kurzus – Mini e-mail kurzus

Mindig is ki akartad próbálni a Cukorvirág készítését, de nem mertél egyedül nekiállni? Esetleg kipróbáltad már, viszont nem nem volt sikerélményed? Gyere és próbáld ki kicsiben!

A Cukorvirág mini e-mail kurzus keretei között lehetőséged van betekintést nyerni a cukorvirágok elkészítésének alapjaiba. De mit is tanulhatsz meg a kurzuson? Lássuk!

Az 5 napos minikurzus tananyaga:

  1. nap: Hab kikeverése a virágokhoz, csövek összeszerelése, gyorsrózsa elkészítése
  2. nap: Öt szirmú virág megformálása
  3. nap: Mézeskalács alapok tökéletes mázazása, színkeverések
  4. nap: Virágkompozíció összeállítása
  5. nap: Romantikus álom összeállítása

A minikurzuson való részvételhez nem kell mást tenned, mint kosárba tenni ezt a kurzust és megvásárolni. Ezt követően április 15-19. között minden nap európai idő szerinti reggel 5:00-kor elérhetővé válik egy tananyag, amiről e-mailes értesítést is küldünk, hogy biztosan ne maradj le. Megvásárlás után kapsz egy meghívót is a zárt Facebook csoportunkba, ahol szintén minden nap megosztásra kerülnek a videók, valamint, ahol te is közzé tudod tenni az elkészített műveket. Ha pedig kérdésed van, a csoportban is nyugodtan felteheted! Az érdekesség, hogy a kurzus anyagait vasárnap, azaz 2024.04.20. éjfélig tudod megnézni, így lesz 2 extra napod, hogy újra elkészítsd vagy tökéletesítsd a mézeskalácsaid!

Jelentkezési határidő: 2024. április 14. 18:00

Ez a kurzus a tavalyi ingyenes cukorvirág kurzus egy kibővített változata, így átfedések lehetnek a két kurzus között!

3.990 Ft

Jelenleg nem elérhető

Gyakran ismételt kérdések

Ehetőek a mézeskalácsok?  

A mézeskalácsaim ajándéktárgyként készülnek. Glutént, tojást, cukrot, mézet, fűszereket tartalmaz, ami arra érzékenyeknél allergiás reakciót válthat ki. Ugyanazt a receptet használom saját célra, mint ami a megrendelésre készül. Ha szeretnéd  megenni, és nincs semmilyen intoleranciád, edd meg nyugodtan.

Hogy tudok rendelni?

Jelenleg nem vállalok megrendeléseket.

Hogyan kell tárolni, mennyi ideig áll el a mézeskalács?

Fénytől védett (ne süssön rá a nap) ,száraz helyen sok évig megőrzi szépségét egy mézeskalács. A pára ellensége a mézeskalácsnak

Hogy lehet jelentkezni oktatásra?

Az aktuálisan megvásárolható tanfolyamok hírlevélben mennek ki, illetve a social média oldalaimon is ki szoktam írni. Iratkozz fel, nehogy lemaradj! 

Milyen típusú tanfolyamok lesznek még?

Tervben van : 

  • 3d technika,
  • Alap tanfolyam teljesen kezdőknek, amiben az összes alap technikát részletesen végig vesszük.
  • Portré festés
  • és van még sok lehetőség, csak legyen időm megvalósítani. :)

Hol tudok hozzáférni a leckékhez?

A leckéket bármikor elkezdheted. A felhasználói fiókod automatikusan elkészül, és a tanfolyam díjának beérkezését követően azonnal hozzáférsz a leckékhez.

Meddig van hozzáférésem a tananyagokhoz?

Ahol nincs külön jelölve, korlátlan ideig visszanézhető; örök hozzáférésed van.

Hogyan tudok fizetni?

bankkártyás fizetés a Stripe rendszerén keresztül történik. Lehetőséged van banki utalással is fizetni a tanfolyamok díját. Ez esetben emailben kapod meg az utaláshoz szükséges adatokat.

Számlát kapok a vásárlásról?

Természetesen. Vállalkozásom Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik. A jelenlegi törvények szerint csak magánszemély nevére állíthatok ki számlát, céges számla kiállítására nincs mód. Ezt vásárlásnál mindenképp vedd figyelembe!

Milyen előképzettség szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez?

Semmilyen előképzettségre nincs szükség. Mindenki el tudja készíteni a videókban látottakat a saját szintjén. Mivel mindannyian más-más készségekkel rendelkezünk, ezért nem lesz két egyforma munka, de sok gyakorlással egyre jobb és jobb lesz mindenki.

Írni sem egy nap alatt tanultunk meg!  ;)

Milyen eszközök szükségesek a tanfolyamok elvégzéséhez?

Az aktuális tanfolyamnál részletesen bemutatom mire van szükség...de általánosságban: 

Egyszer használatos habzsák, gél ételfestékek, fogpiszkáló, gumigyűrű, tálkák, kanalak, kézi vagy asztali robotgép.

Bizonyára nagyon szeretsz sütni, új dolgokat tanulni.

Ha szeretnél tőlem ingyenes tartalmakat/tippeket, iratkozz fel a hírlevelemre. Ezzel tagja lehetsz a zárt csoportomnak is, ahol sok szuper videó vár, valamint biztosan nem maradsz le az újdonságokról/tanfolyamokról.